DESPRE NOI

BUN VENIT LA VATRA!

E ospitalitate şi confort, amplasată în zona de parc de la Vadul lui Vodă. Complexul dispune de toate condiţiile necesare pentru ca oaspeţii noştri să se relaxeze, iar în caz de necesitate să lucreze eficient, să poarte discuţii de afaceri, să organizeze conferinţe, seminare, lansări, nunţi, aniversări sau serate de absolvire.

CAZAREA

Complexul pune la dispoziţia dumneavoastră 30 de camere cu un design interior modern, dotate cu toate cele necesare pentru o odihnă deplină, inclusiv două camere VIP. Toate apartamentele dispun de balcoane, fiind utilate cu grupuri sanitare cu cabină de duş, televizor, frigider, aparat de aer condiţionat, mobilă. Alimentarea cu apă este permanentă. Hotelul dispune de încălzire autonomă, iar din acest considerent confortul este asigurat în orice perioadă a anului.

INFRASTRUCTURA

Spectrul variat de servicii oferite de complexul hotelier turistic „Vatra” permite clienţilor să lucreze eficient departe de oficiu, dar în acelaşi timp să se relaxeze, uitînd de toate grijile cotidiene.

Cele două săli de conferinţă utilate corespunzător reprezintă locul ideal pentru desfăşurarea traning-urilor, seminarelor, întrevederilor.
Centrul de fitness îmbină armonios tot ce este mai bun în prezent în industria fitnesului, pentru a putea astfel să petreceţi timpul liber confortabil, cu plăcere şi cu maxim folos pentru sănătate. Iubitorii băilor cu abur au la dispoziţie saună şi baie turcească. În acelaşi timp, piscina, jacuzzi şi jocurile de biliard vă vor ajuta să vă relaxaţi şi să vă revigoraţi forţele.
Oaspeţii Complexului vor putea beneficia şi de o piscină minunată, bar, teren de joacă pentru copii, terasă, cort de tenis, masă de tenis, teren de mini-fotbal. De asemenea, la dispoziţia oaspeţilor se află o parcare gratuită cu pază, zonă de barbecue, foişoare, măsuţe. Parcarea este utilată pentru autoturisme personale.

ALIMENTAREA

Oaspeţii noştri au posibilitatea să savureze bucate cu specific naţional şi european într-un restaurant elegant. Doriţi să organizaţi o petrecere de nuntă sau să serbaţi o aniversare?

Vă punem la dispoziţie o minunată sală de banchete pentru 80 de persoane. Doriţi o ambianţă mai festivă? Aveţi la dispoziţie o sală-vip pentru 30 de persoane, iar sărbătoarea organizată va deveni cu siguranţă un eveniment important în viaţa dumneavoastră.
Personalul respectuos şi atent, care a urmat o instruire specială, vă stă la dispoziţia dumneavoastră, ajutîndu-vă să depăşiţi toate problemele. Multitudinea de servicii suplimentare oferite, calitatea înaltă a deservirii şi preţurile accesibile ale Complexului hotelier turistic „Vatra” vor face deplasarea dumneavoastră de lucru sau vizita privată la Vadul lui Vodă plăcută, confortabilă şi relaxantă, scutindu-vă de toate grijile suplimentare.

TOP